Erik Haula Named An Alternate Captain At The University of Minnesota


(This article was originally posted on SB Nation Minnesota but since it involves the Wild and I wrote it, figured there were some who would want to see it that don't visit SBN MN. Although you should...)

Win or lose, Erik Haula has an "A" to join the "M" on the front of his #19 jersey.

The junior forward was named an alternate captain for the rest of the 2012-2013 season before Friday's game against Vermont by head coach Don Lucia. It's an honor for Haula, who currently leads the Gophers with 14 points.

"It means a lot. I've kind of waited for the opportunity the whole year and I finally got it," Erik told Fox Sports North in Burlington prior to the game. "I'm so excited and so proud about it."

Although he has been the team's top returning scorer the last two seasons, the Pori, Finland native did have an issue in the off-season where he was cited for disorderly conduct. However, he has done enough through the first two months of the season both on and off the ice where Lucia felt that the junior deserved the honor.

Haula joins Nick Bjugstad (Florida Panthers) and Seth Helgeson (New Jersey Devils) as alternates alongside redshirt junior captain Zach Budish (Nashville Predators). He was a seventh round pick of the Minnesota Wild in 2009 and is currently ranked the 13th-best Wild prospect by First Round Bust.

Photo credit: Craig Cotner

1 comment:

  1. Có bao nhiêu cách mặt nạ bổ sung collagen thế nhỉ? Cho mình hỏi collagen có trong thực phẩm nào nhiều nhất và nó có tốt cho cơ thể không. Mình đang thắc mắc liệu mặt nạ có chứa collagen giúp đẹp da vậy nhỉ, collagen chứa nhiều trong trái cây nào là những loại nào có dễ tìm ngoài chợ không vậy. Collagen là gì? và uống collagen có hiện tượng gì là điều mà nhiều chị em thắc mắc. Các bà bầu có nên uống collagen khi đang cho con bú có nguy hiểm không và có loại collagen cho bà bầu không. Tùy vào từng loại collagen mà chúng ta uống collagen vào lúc nào thì tốt nhất để tốt nhất cho cơ thể, khi uống collagen bị tăng cân và hiệu quả như thế nào đối với những người béo phì kem đặc trị thâm quầng mắt bọng mắt vanilyx của chúng tôi sẽ giúp mắt các bạn hết thâm quầng và có bọng mắt thật xinh, đây là bí quyết dưỡng tóc với dầu oliu và trứng gà sẽ giúp chị em có một mái tóc suôn mượt và chắc khỏe.

    ReplyDelete